Одеса – Кіровоград: співпраця триває

 01.04.16


 

Доброю традицією стали спільні зустрічі активу Кіровоградської та Одеської обласних організацій Профспілки. 30-31 березня в Одесі Кіровоградський обком Профспілки проводив фінал 45-й обласного зльоту молодих вчителів. У Будинку вчених відбулася спільна зустріч профспілкового активу обласних організацій, в якій взяли участь заступник голови ЦК Профспілки Любов Гарбаренко, голова Кіровоградського обкому Профспілки Світлана Скалько, голова Одеського обкому Профспілки Ніна Дубовик, молоді педагоги Кіровоградщини.

 

Відкриваючи захід, голова Одеського обкому Профспілки Ніна Дубовик зазначила, що Одеський обком Профспілки активно використовує досвід роботи кіровоградських колег та запозичує деякі їх напрацювання для організаційно-масових, культурних заходів.

Заступник голови Одеського обкому Профспілки Любов Корнійчук презентувала діяльність обласної організації Профспілки. Із діяльністю Будинку вчених гостей познайомила директор Світлана Жекова.

Від молодих учителів Одещини виступила також переможець ІІ обласного фестивалю «Педагогічна надія Одещини» — педагог НВК «Балтська ЗОШ І-ІІІ ст. №2 – гімназія» Світлана Білоусова. Вона підкреслила, що фестиваль дав їй великий досвід, розширив її світогляд, дав можливість вдосконалитися у своїй роботі, і зараз вона активно використовує цей напрацьований досвід у навчальному процесі. Також С.Білоусова подякувала обкому Профспілки за таку прекрасну можливість для професійного зростання.

Заступник голови ЦК Профспілки Любов Гарбаренко відзначила високий рівень роботи з молодими педагогами в обох обласних організаціях Профспілки і побажала й надалі зберігати традицію єднання не тільки на рівні областей, а й на рівні закладів освіти, особистих контактів.

Зворушливим був виступ голови Світловодського райкому Профспілки Кіровоградської області Ніни Рябчун, яка залучила молодих вчителів з обох регіонів разом запалити символічну свічку – знак єдності Кіровоградської та Одеської областей.

 

Окрім насиченої конкурсної програми, на молодих педагогів Кіровоградщини чекали цікаві культурні заходи – відвідання Одеського театру опери та балету та розважальна програма до Дня сміху.

 

 Співпраця одеських та кіровоградських колег триває, і, сподіваємося, таких спільних зустрічей буде ще багато в майбутньому.

 

Служба зв’язків з громадськістю та ЗМІ

Одеського обкому Профспілки працівників освіти і науки України



© 2014 Профспілка працівників освіти і науки