Нова наукова секція Будинку вчених

 11.11.22


10 листопада відзначали Всесвітній день науки в ім’я миру та розвитку, свято, засноване у 2001 році під егідою ЮНЕСКО. Дуже символічно, що саме в цей день в Одеському будинку вчених за ініціативою і підтримки Одеської обласної організації Профспілки своє перше засідання провела новостворена Секція молодих учених Будинку вчених.
 
Молодих науковців та майбутніх учених із числа студентів-старшокурсників привітала голова Одеської обласної організації Профспілки Любов Корнійчук. Світлана Жекова, директор Будинку вчених, поінформувала учасників засідання про всі секції, які працюють у Будинку вчених і до яких за бажанням також можуть долучитися молоді науковці.
 
 
Організатором та керівником секції стала Ольшевська Ольга Володимирівна, кандидат технічних наук, доцент, керівник координаційного центру видання наукової періодики Одеського національного технологічного університету, лауреат І Премії Одеської обласної організації Профспілки молодим ученим у 2022 році.
У роботі секції взяли участь 20 представників із 7 закладів вищої освіти (ОНУ ім. І.І. Мечникова, ОНТУ, ДУ «Одеська політехніка», ОНЕУ, МГУ, ОДЕкУ, ДУІТЗ). Будемо сподіватися, що згодом приєднаються й інші ЗВО.
 
 
 
Від імені комітету Одеської ОО ППОНУ бажаємо нашій розумній, талановитій, креативній молоді плідної роботи, міцного здоров'я, щастя та нових наукових досягнень. Вже зовсім поруч той день, коли саме вони зроблять життя в нашій Україні хоча б трішечки кращим!
 
Дмитро Скрипніченко,
заступник голови Одеської
обласної організації Профспілки


© 2014 Профспілка працівників освіти і науки