Навчаємося та обмінюємося досвідом

 04.07.23


 29-30 червня 2023 року в смт. Любашівка Подільського району відбувся обласний виїзний семінар голів територіальних організацій Профспілки, первинних профспілкових організацій закладів фахової передвищої та професійно-технічної освіти на базі  Любашівської об’єднаної організації Профспілки     

Основне питання семінару присвячене атестації педагогів за новим Положенням про атестацію педагогічних працівників, яке набере чинності з 1 вересня поточного року. Про роботу галузевої Профспілки над Положенням та основні зміни в ньому розповіла Оксана Пушнова, заступник голови Одеської обласної організації Профспілки.    

        Голова обласної організації Любов Корнійчук у вигляді презентації «Мотивація профспілкового членства» на конкретних прикладах показала, чого за останні роки домоглася Профспілка у фінансовому плані для кожного освітянина. Також звернула увагу на порядок реорганізації закладів освіти та первинних профспілкових організацій шляхом приєднання.

        Своїм багаторічним досвідом роботи поділився з колегами голова Любашівської об’єднаної організації Профспілки Валерій Бондаренко.    

        Відповідно до програми семінару відбулася зустріч його учасників із селищним головою Любашівської територіальної громади Геннадієм Павловим, секретарем селищної ради Людмилою Мокряк, начальником відділу освіти, молоді та спорту Олександром Байраком.

      Селищний голова розповів про розвиток громади в цей важкий час та подякував освітянам за нелегку працю. Начальник відділу освіти відзначив ефективну співпрацю з комітетом Любашівської ООП та особисто з головою Валерієм Бондаренком, поділився проблемами пов’язаними із закриттям маленьких шкіл.

        Учасники семінару разом з керівництвом громади відвідали  краєзнавчий центр, про експонати якого надзвичайно цікаво й емоційно розповів Валерій Миколайович.

    Також провели біля пам’ятника Тарасу Шевченку в смт. Любашівка профспілковий флешмоб «За мир та безпечну працю».

    Наостанок відбулася нарада з головами територіальних організацій Профспілки, на якій фахівці виконавчого апарату Тетяна Кузнецова і Людмила Березовська та голова ревізійної комісії Ольга Циганкова проаналізували правильність складання профспілкової звітності та надали відповідні рекомендації.

         Приємним завершенням роботи було вручення профспілкових  нагород: зокрема почесні знаки Одеської ОО ППОНУ в номінації «Профспілкова звитяга» отримали ветерани профспілкового руху Фаузія Нікулі та Валентина Бульба, нагрудний знак ФПУ «Профспілкова відзнака» — Людмила Березовська, Почесну грамоту комітету обласної організації – Анатолій Ситник. 

           

Служба зв’язків з громадськістю та ЗМІ Одеської ОО ППОНУ

 

javascript:void(0)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



© 2014 Профспілка працівників освіти і науки