Навчання для голів територіальних організацій Профспілки

 27.08.21


26 серпня комітет Одеської обласної організації Профспілки провів для голів територіальних організацій семінар-нараду. На ньому розглядалися питання укладення колективних угод і договорів, організаційної та фінансової роботи тощо.

Основна увага на семінарі приділялася колективним угодам та договорам – стану їх укладання, процедурі повідомчої реєстрації тощо. З цих питань перед учасниками виступили заступник голови обласної організації Профспілки Оксана Пушнова та юрисконсульт комітету обласної організації Профспілки Роксолана Московчук.

Учасники працювали з примірниками Галузевої угоди на 2021-2025 роки. Оксана Григорівна в своєму виступі навела перелік пунктів документу, які необхідно включити до територіальних колективних угод.

На нараді виступили працівники виконавчого апарату комітету обласної організації Профспілки, які роз’яснили, як правильно вести документацію в профспілкових організаціях. В якості прикладів розглядалися зразки фінансових та інших документів.

Завідувач відділу організаційно-масової роботи Людмила Березовська проінформувала про підсумки оздоровчої кампанії влітку 2021 року.

Голова ревізійної комісії обласної організації Профспілки Ольга Циганкова розповіла про ревізійну роботу в територіальних організаціях Профспілки – про обов’язкову документацію для роботи ревізійної комісії, положення про ревізійну комісію, протоколи засідань та зразки актів перевірки.

Завершився захід нагородженням профспілкових активістів.

 

Служба зв’язків з громадськістю та ЗМІ Одеської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України

 

 

 

 

 



© 2014 Профспілка працівників освіти і науки