Нагороди для студентських талантів

 21.11.11


Із привітаннями до студентів Одещини з нагоди їх свята виступили заступник голови Одеської обласної державної адміністрації Дмитро Волошенков, заступник голови Одеської обласної ради Олексій Гончаренко, перший заступник начальника управління освіти і науки Одеської обласної державної адміністрації Тетяна Лазарєва. Найкращі, найактивніші та найуспішніші студенти були нагороджені Почесними грамотами облдержадміністрації та облради.

З вітальним словом до студентів та оголошенням результатів обласного фестивалю-конкурсу виступив заступник голови Одеського обкому Профспілки по роботі зі студентською молоддю Ігор Щедров.

За підсумками фестивалю-конкурсу гран-прі отримав Одеський національний політехнічний університет, І місцепосіли Південноукраїнський національній педагогічний університет ім. К.Д. Ушинського та Одеська національна академія харчових технологій, ІІ місце - Одеська державна академія холоду та Одеський державний університет внутрішніх справ, ІІІ місце - Національний університет «Одеська юридична академія», Одеська національна морська академія та Одеський національний медичний університет.

Переможці були нагороджені дипломами та грошовими преміями від обкому Профспілки. Загальний призовий фонд в цьому році склав 12 тисяч гривень.

Також за активну участь у фестивалі-конкурсі президія обкому Профспілки постановила нагородити Почесними грамотами обкому Профспілки первинні профспілкові організації і студентські клуби вищих навчальних закладів.

Свято завершилось гала-концертом за участю кращих учасників фестивалю.



© 2014 Профспілка працівників освіти і науки