На старті нового навчального року

 27.08.21


Серпнева конференція педагогічних працівників "Освіта Одещини 30: якість, доступність та безпечність», яка відбулася 26 серпня 2021 року у Вірменському культурному центрі ім. Л.Х. Калустяна, дала старт новому навчальному року.

     Долучилися до серпневого форуму голова Одеської обласної державної адміністрації Сергій Гриневецький, голова обласної ради Григорій Діденко, народний депутат України Сергій Колебошин, заступник голови ОДА Светлана Фабрикант.

        Директор Департаменту освіти і науки Одеської ОДА Олександр Лончак презентував звіт про результати роботи за минулий рік та плани на наступний.

 

 

        На двох панельних дискусіях обговорили питання якості, доступності, безпечного для життя і здоров'я середовища. Була організована виставка шкільного обладнання та презентація матеріалів НУШ для закладів освіти.

 

 

    На конференції виступила голова Одеської обласної організації Профспілки Любов Корнійчук, яка наголосила на важливості укладання угод на територіальному рівні, тобто між органами управління освітою територіальних громад та комітетами територіальних організацій Профспілки, а також разом з Олександром Лончаком вручили Почесні грамоти Департаменту освіти і науки ОДА та подарунки вчителям, учні яких за результатами ЗНО отримали по 200 балів. 

 

Служба зв’язків з громадськістю та ЗМІ Одеської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України



© 2014 Профспілка працівників освіти і науки