На порядку денному – кадрові питання

 30.11.22


29 листопада комітет Одеської обласної організації Профспілки провів семінар для голів та бухгалтерів територіальних та первинних профспілкових організацій. Захід відбувся в змішаному режимі: онлайн на платформі Zoom та очно в офісі обласної організації.

Семінар відкрила голова Одеської обласної організації Профспілки Любов Корнійчук. Навчання було присвячене кадровим питанням з урахуванням чинного законодавства та реалій діючого військового стану.

 

 

Головний бухгалтер Одеської обласної організації Профспілки Тетяна Кузнецова проінформувала учасників про актуальні питання фінансової роботи в профспілкових організаціях. Окремо зупинилася на вимогах до оформлення фінансових звітів, розповіла, як правильно їх складати та як уникнути типових помилок.

Спікерами семінару також виступили працівники виконавчого апарату комітету: заступник голови Оксана Пушнова, завідувач відділу оргмасової роботи Людмила Березовська, які розповіли про оформлення документів, що в першу чергу мають застосовуватися в кадровій роботі, та як правильно складати звітність. Така інформація однаково корисна як для нових профспілкових працівників, так і для тих, хто має багаторічний досвід роботи. Виступи супроводжувалися мультимедійною презентацією.

 

 

 

 

Наприкінці семінару працівники виконавчого апарату комітету Одеської ОО ППОНУ відповіли на запитання учасників.

Служба зв’язків з громадськістю та ЗМІ Одеської

обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України



© 2014 Профспілка працівників освіти і науки