На Одещині привітали науковців з професійним святом

 17.05.23


16 травня в Одеській обласній державній адміністрації відбулося урочисте вшанування видатних науковців Одещини та вручення почесних нагород.

Захід приурочений до прийдешнього Дня науки, який у цьому році відзначається в Україні 20 травня. У вітальному слові перед врученням почесних нагород керівники Одеської обласної адміністрації, Одеської обласної ради, Департаменту освіти і науки ОДА, Департаменту освіти і науки  Одеської міської ради висловили подяку вченим за те, що в складні воєнні часи вони зберегли свій потенціал, мобілізувалися та стійко тримають стрій, продовжуючи розвивати вітчизняну науку.

    Голова Одеської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України Любов Корнійчук вручила високу нагороду — Почесний знак ЦК Профспілки працівників освіти і науки України «За соціальне партнерство» — ректору КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» Любові Задорожній.

На заході відбулося й урочисте нагородження лауреатів Премії Одеської обласної організації Профспілки молодим ученим у 2023 році. Переможці отримали Дипломи та сертифікати на отримання премії: за І місце – 25000 гривень, за ІІ місце – 20000 гривень, за ІІІ місце – 18000 гривень.

 

 

Вітаємо науковців Одещини з прийдешнім святом! Нехай ці нагороди стануть новою сходинкою для професійного самовдосконалення та сприятимуть розвитку вітчизняної науки задля перемоги та розквіту України.

 

Служба зв’язків з громадськістю і ЗМІ Одеської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України



© 2014 Профспілка працівників освіти і науки