Конкурс – це рух до вдосконалення

 20.04.16


14 квітня в Білгород-Дністровському районі на базі Шабського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – гімназія» відбувся фінал ІІ районного етапу обласного фестивалю молодих спеціалістів «Педагогічна надія Одещини».

         Журі очолила начальник відділу освіти і науки Білгород-Дністровської районної державної адміністрації Самосудова-Грозова Ольга Борисівна.

        Конкурс педагогічної майстерності знову підтвердив серйозність творчого випробування молодих фахівців. Це завжди яскрава подія. Свято тих,чиїми стараннями, ентузіазмом і шляхетністю зберігаються і приумножуються кращі традиції нашої школи.

           Майбутнє закладається в освіті. А освіта тримається особистостями вчителів та учнів. І кожний конкурс «Педагогічна надія Одещини» переконує в тому, що в нас є майбутнє. Тільки для його здійснення потрібно намагатися поважати себе і розуміти інших, об’єднуючись навколо величної та водночас буденної справи, навчання й виховання майбутніх громадян України, тих людей,які житимуть на цій землі і щиро любитимуть її. Тому одне з першорядних завдань конкурсу полягало в створенні високодуховної атмосфери фахового спілкування і взаєморозуміння.

Усі учасники конкурсу (Бондаренко Т.В. — Випаснянська ЗОШ І-ІІ ступенів; Дашкевич В.М. — Випаснянська ЗОШ №1, Дубенко О.М., Шабський НВК; Дунаєнко Т.О. -Старокозацький НВК; Кожухар І.О., Чистоводненська ЗОШ І-ІІ ст., Присак К.А. -Розкішнянська ЗОШ І-ІІ ст., Савка А.І. — Салганська ЗОШ І-ІІ ст.) на своїх уроках,виховних заходах, в буклетах, конкурсах «Гімн професії», «Урок майбутнього» і «Мої захоплення» продемонстрували не лише знання сучасної педагогіки і багатобарвність методичної палітри, а і досягнення інформаційно-комунікативних технологій,велич вчительських особистостей, креативність і значний творчий потенціал.

Переможцем стала Альона Савка — вчителька Салганської ЗОШ І-ІІ ст..,з неймовірно позитивною енергетикою та оптимістичним баченням життя. Це допомагає їй плідно працювати, використовувати інтерактивні й проектні технології навчання. Закохана в рідне слово, вона любить незвичайні кроки, де відбувається не механічне вивчення матеріалу, а діє маленька творча лабораторія вчителя та учнів.

Переможниця отримала приз «Ніка» та право представляти район на обласному фестивалі, а всі учасники змагання нагороджені Грамотами та отримали грошові винагороди від райкому Профспілки.

Президія райкому Профспілки вдячна начальнику відділу освіти і науки Білгород-Дністровської райдержадміністрації (Самосудова-Грозова О.Б.), методичному кабінету відділу освіти і науки райдержадміністрації (Скорик Л.Л.), Центру позашкільної освіти та виховання (Окатова Т.Ю.) та адміністраціям навчальних закладів (Чебан Л.І., Дранішнікова Т.О., Щербина Л.О., Поліщук Ю.А., Тиханська О.Ю.,Тодорова Т.П., Копанська А.В.) за співпрацю та підготовку учасників конкурсу.

 

Тетяна Гонтарєва, голова райкому Профспілки



© 2014 Профспілка працівників освіти і науки