Колегія Департаменту освіти і науки Одеської облдержадміністрації

 19.03.21


18 березня на базі КЗВО «Одеська академія неперервної освіти обласної ради» відбулася чергова колегія Департаменту освіти і науки Одеської обласної державної адміністрації. Участь у колегії взяла Любов Корнійчук, голова Одеської обласної організації Профспілки.

Перед початком засідання в режимі онлайн учасники колегії взяли участь у діалоговій платформі МОН «Освіта України 2021: стратегічні цілі в дії».

Під час колегії були обговорені основні напрямки розвитку освіти Одещини на 2021 рік. З доповіддю щодо кожної сфери діяльності та наміченими ключовими завданнями виступили начальники структурних підрозділів Департаменту – Ірина Коваль, Таїса Абозіна, Оксана Углік, Зоя Дмитрук. Начальник управління Державної служби якості освіти в Одеській області Марина Малік презентувала результати вивчення роботи структурних підрозділів місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування області щодо ведення обліку дітей дошкільного, шкільного віку та учнів.

Голова Одеського обласного комітету Профспілки працівників освіти і науки України Любов Корнійчук ознайомила з підсумками Всеукраїнського громадського огляду-конкурсу стану умов і охорони праці в закладах освіти у 2020 році.

Директор Департаменту Олександр Лончак націлив увагу членів колегії та керівників органів управління освітою, які були під’єднані за допомогою онлайн-зв’язку, щодо необхідності і надалі проводити активну роботу в напрямку розвитку дошкільної, загальної середньої, інклюзивної, позашкільної освіти, молодіжної політики та модернізації профтехів.

По кожному з питань порядку денного членами колегії були прийняті відповідні рішення, які будуть опубліковані на офіційному сайті Департаменту освіти і науки Одеської обласної державної адміністрації.



© 2014 Профспілка працівників освіти і науки