Карпатська феєрія

 20.08.18


    Вже протягом кількох років студенти та викладачі Одеської національної академії харчових технологій оздоровлюються    на туристичній базі «Екстрим», розташованій у мальовничому селі Жденієво Закарпатської області.  

     Завдяки співпраці адміністрації, профкому студентів та профкому працівників два рази на рік взимку та влітку організовуються заїзди для викладачів і студентів.                                Користь активного відпочинку для здоров’я очевидна, яка стає для всіх потужним додатковим зарядом бадьорості та енергії. До речі, цьому сприяють ще й активні зусилля викладачів кафедри    фізичної   культури та  спорту ОНАХТ. Вони завжди присутні на оздоровчих заїздах та   організовують  різноманітні  спортивні змагання, естафети та тренінги.                                                                                                                                             

   Цього літа для відпочивальників підготовлені цікаві екскурсійні програми  до водоспаду Шипіт  та   на  озеро  Синевір,  подорож  на  крісельному підйомнику на гору Пилипець, пішохідні походи в гори, прогулянки на велосипедах, а для любителів екстриму водяний рафтинг.                                                               Після виснажливих та цікавих походів свої сили можна поповнити в ресторані «Екстрим», в меню якого входять національні українські страви, секрети приготування яких знають лише в західних регіонах.                             

  Щовечора студенти та викладачі беруть участь у різних конкурсах, змагаються в кмітливості,  проявляють свої творчі здібності.  Безумовно, на переможців чекають оплески та солодкі призи.    

      Сумісні заходи для студентів і співробітників сприяють зміцненню партнерства між сторонами, створенню атмосфери довіри, взаєморозуміння, а також дружніх і теплих стосунків.  Попереду новий навчальний рік, з новими завданнями,  проектами,  новими знаннями, і я впевнений, що після такого продуктивного відпочинку ми кожний  день починатимемо з усмішкою, бажанням пізнавати щось нове та досягати нових висот у такому бурхливому, невгамовному й дивовижному житті. Нові вершини на нас чекають попереду!                                                                  

           Дмитро Скрипніченко, голова первинної профспілкової організації студентів

Одеської національної академії харчових технологій

 

 

 



© 2014 Профспілка працівників освіти і науки