Живий діалог з освітянами: поїздка на Ізмаїльщину

 31.05.21


27-28 травня працівники виконавчого апарату комітету Одеської обласної організації Профспілки відвідали м.Ізмаїл та Саф’янівську територіальну громаду Ізмаїльського району. Метою візиту стала зустріч з працівниками освіти та керівниками відділів освіти.

Одеську обласну організацію Профспілки представляли заступник голови Оксана Пушнова та завідувач відділу організаційно-масової роботи Людмила Березовська. В рамках візиту представники обласної організації Профспілки зустрілися з начальником управління освіти Саф’янівської територіальної громади Тетяною Якименко та начальником Ізмаїльського міського відділу освіти Жанною Волканецькою. На зустрічі обговорювалися питання колективно-договірної кампанії, використання освітньої субвенції, членства у Профспілці.

 

 

Також відбулася зустріч з адміністрацією та колективом працівників Кам‘янського закладу загальної середньої освіти. Освітяни отримали вичерпну інформацію щодо діяльності Профспілки працівників освіти і науки. Голова первинної профспілкової організації зазначеної школи звернулася до колег з проханням активізуватися в підписанні петиції проти антинародного законопроєкту № 5388 від 16.04.2021 р. «Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо дерегуляції трудових відносин». Оксана Пушнова та Людмила Березовська відповіли на запитання працівників освіти, що стосувалися оплати праці, оздоровлення, продовження трудових відносин з вчителями-пенсіонерами.

На зустрічі голові профспілкового комітету Кам’янського закладу дошкільної освіти «Родничок» Краєвій Людмилі Олексіївні було вручено диплом за перемогу в обласному турі Всеукраїнського громадського огляду-конкурсу стану умов і охорони праці в закладах освіти.

Також працівники комітету Одеської обласної організації Профспілки відвідали ЗЗСО №16 м.Ізмаїла та заклад освіти «Український ліцей з поглибленим вивченням іноземних мов ім. Т.Г. Шевченка» м.Ізмаїла. Відбувся конструктивний діалог з адміністраціями та колективами зазначених закладів.

 

Служба зв’язків з громадськістю та ЗМІ

Одеської обласної організації Профспілки

працівників освіти і науки України

 



© 2014 Профспілка працівників освіти і науки