III пленум обкому Профспілки

 25.12.15


 

24 грудня цього року відбувся ІІІ пленум обкому Профспілки, на якому було розглянуто питання щодо виконання Заходів щодо виконання критичних зауважень і пропозицій, висловлених у ході звітно-виборчої кампанії в Одеській обласній організації Профспілки працівників освіти і науки України.

Доповідала заступник голови обласної організації Профспілки Любов Корнійчук, яка проінформувала учасників пленуму, які заплановані заходи з різних аспектів профспілкової діяльності виконані, а над якими ще треба працювати.

В роботі пленуму обкому Профспілки взяв участь голова Федерації профспілок Одеської області В’ячеслав Буратинський, який у своєму виступі дав високу оцінку роботі обласної організації Профспілки як однієї з найактивніших, навів конкретні факти стану сучасної економіки в країні та підкреслив, що намагатися зекономити на освіті шляхом зменшення видатків на освіту в державному бюджеті 2016 року неприпустимо.

Обговорення доповіді було активним та торкалося різних тем. Так, голова Овідіопольського райкому Профспілки Оксана Пушнова і голова профкому студентів Одеського державного екологічного університету Микола Бучко підняли питання своєчасного інформування профактиву, яке допомагає оперативно зорієнтуватися у складних ситуаціях. Голова Іллічівського міського комітету Профспілки Ніна Касап закликала всіх активніше проводити роботу над підписанням електронних петицій від профспілкових організацій на сайті Президента, залучати якомога більше активістів для цього завдання. Голова Балтського райкому Профспілки Людмила Березовська порушила актуальне питання – створення територіальних громад в Одеській області.

Пленум обкому Профспілки прийняв рішення продовжити реалізацію заходів, спрямованих на виконання критичних зауважень і пропозицій, висловлених у ході звітно-виборчої кампанії в Одеській обласній організації Профспілки працівників освіти і науки України та періодично інформувати громадськість про хід їх виконання.

Також на ІІІ пленумі обкому Профспілки були обрані делегати VII З’їзду Федерації профспілок України.

 

Завантажити виступ заступника голови обласної організації Профспілки

 

Служба зв’язків з громадськістю та ЗМІ

Одеського обласного комітету Профспілки працівників освіти і науки України



© 2014 Профспілка працівників освіти і науки