ІХ пленум обкому Профспілки: в центрі уваги — організаційна та інформаційна робота

 01.11.13


Голова Одеської обласної організації Профспілки Ніна Дубовик доповіла про основні заходи, які здійснюються організаційними ланками щодо організаційного зміцнення Профспілки, підвищення мотивації профспілкового членства, ефективної роботи профспілкових кадрів та оперативного інформування членів Профспілки про діяльність ЦК та обкому Профспілки з питань захисту їхніх трудових і соціально-економічних прав та інтересів. В доповіді були проаналізовані заходи, спрямовані на встановлення ефективного соціального партерства, залучення молодих кадрів та робота з профспілковим резервом, а також обмін досвідом роботи з іншими територіальними організаціями галузевої Профспілки. 

Щодо інформаційної роботи, голова обкому Профспілки відзначила співпрацю організаційних ланок з газетою обласної організації Профспілки «Освітянський профспілковий вісник», роботу із телевізійними ЗМІ, розповіла про функціонування профспілкових сайтів та веб-сторінок, рівень технічного забезпечення профспілкових організацій тощо.

Доповідь супроводжувалася мультимедійною презентацією із графічними таблицями та фотоіллюстраціями.

В обговоренні доповіді голови територіальних організацій Профспілки, первинних профспілкових організацій вищих навчальних закладів поділилися своїм досвідом роботи з питання, винесеного на пленум.

За підсумками роботи пленуму прийнята постанова, в якій відзначена цілеспрямована робота організаційних ланок Одеської обласної організації Профспілки щодо забезпечення виконання постанови Vпленуму ЦК Профспілки від 15.11.2012 року та окреслено шляхи вирішення проблем, які ще існують.

Завершився ІХ пленум обкому Профспілки на приємній ноті — нагородженням профспілкових активістів та організацій.

 

Служба зв’язків з громадськістю та ЗМІ

Одеського обкому Профспілки працівників освіти і науки України



© 2014 Профспілка працівників освіти і науки