Грудневе засідання президії: підбиваємо підсумки 2020 року та готуємося до 2021-го

 17.12.20


16 грудня 2020 року обком Профспілки провів останнє в цьому році засідання президії. За вимогами сучасності воно відбулося в дистанційному режимі, на онлайн-платформі Zoom.

Члени президії розглянули проєкт Перспективного плану роботи на 2021 рік. Програма діяльності обласної організації складена з урахуванням карантинних вимог. Якщо епідеміологічне становище в країні та області стабілізується, буде відновлена практика Днів обкому Профспілки та організоване дитяче літнє оздоровлення в звичайному, докарантинному форматі.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Також на президії підбили підсумки року з питань оздоровлення спілчан та членів їх сімей. На 2021 рік прийнята Програма оздоровлення, що охоплює оздоровлення в санаторіях, базах відпочинку та дитячих таборах.

Також на президії було розглянуто низку питань з інформаційної діяльності, зокрема підбито підсумки обласного конкурсу на кращу профспілкову публікацію та започатковано новий конкурс на визначення найактивніших дописувачів у мережі «Фейсбук».

Це не остання зустріч для членів президії: 18 грудня відбудеться пленум обкому Профспілки – також в онлайн-форматі, що вже стало традиційною практикою цього року.

Служба зв’язків з громадськістю та ЗМІ

Одеської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України



© 2014 Профспілка працівників освіти і науки