Готуємося до урочистих заходів та літнього відпочинку: онлайн-засідання президії обласного комітету

 16.04.21


16 квітня відбулося засідання президії обласного комітету Одеської обласної організації Профспілки. Захід відбувся в режимі онлайн на платформі Zoom.

Перше питання, яке розглядалося на засіданні президії, — «Про діяльність профспілкових органів Білгород-Дністровської міської організації Профспілки працівників освіти і науки щодо підвищення мотивації профспілкового членства, ефективності роботи шляхом використання сучасних інструментів, форм і методів». З інформацією виступили заступник голови Одеської обласної організації Профспілки Оксана Пушнова та голова Білгород-Дністровської міської організації Профспілки Тетяна Олейніченко. Президія позитивно оцінила досвід роботи міської організації Профспілки та рекомендувала використовувати його в роботі комітетам територіальних, первинних профспілкових організацій Одеської області.

 

        Наступним важливим питанням, яке обговорювали члени президії, стала організація відпочинку дітей освітян влітку 2021 року. Завідувач відділу соціально-економічного захисту обласного комітету Валентина Подгорець доповіла, як проходить підготовка дитячих оздоровчих таборів до відкриття сезону із врахуванням тимчасових рекомендації головного санітарного лікаря України щодо організації протиепідемічних заходів у дитячих таборах на період карантину у зв'язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19). Дитячий заклад оздоровлення та відпочинку «Знамя» Одеської обласної організації Профспілки запланували відкрити з 19 червня, організувавши 3 зміни тривалістю по 14 днів кожна.

На президії підбили підсумки огляду, за результатами якого призначається Премія Одеської обласної організації Профспілки молодим ученим. З даного питання доповідав заступник голови обласної організації Профспілки Ігор Щедров. На переможців огляду чекають Дипломи та грошова винагорода, розмір якої в залежності від місця встановлений у межах від 18 до 25 тисяч гривень. Урочисте нагородження заплановане на День науки.

Також на президії була розглянута низка організаційних питань – святкування Дня науки та Дня охорони праці, нагородження профспілкового активу, надання матеріальної допомоги тощо.

 

Служба зв’язків з громадськістю та ЗМІ

Одеської обласної організації Профспілки

працівників освіти і науки України



© 2014 Профспілка працівників освіти і науки