Дорогі освітяни, студенти та учні!

 31.08.20


Щиро вітаємо вас із прекрасним святом мудрості, доброти та людяності — Днем знань!

    Першого вересня пролунає шкільний дзвоник і розпочнеться новий навчальний рік – нова сходинка на шляху до нових знань, нових сподівань і звершень.

    Незвичайним, нелегким, можливо, навіть тривожним буде цей рік, але ми переконані, що спільна праця педагогів, батьків, студентів та учнів, єдність думок і прагнень, наполегливість усіх учасників освітнього процесу допоможуть перебороти ті негаразди, з якими стикнувся весь світ, у тому числі й наша держава.

    Віримо, що, попри все, шкільні класи та студентські аудиторії наповняться дитячим щебетом та юнацькими посмішками. Першокласники, зроблять свій перший крок у школі, студенти сміливо вступлять у доросле життя, а вчителі та викладачі стануть їм надійними помічниками в оволодінні освітніми компетенціями та фаховими знаннями, допоможуть справитися з викликами сучасного життя.

    Бажаємо всім міцного здоров’я, миру, добробуту, віри у власні сили! Нехай цьогорічний першовересень буде сонячним і принесе лише добрі та позитивні емоції у кожен освітній заклад, кожну родину!

З повагою

Директор Департаменту освіти і          Голова Одеської обласної організації                                

науки Одеської обласної державної      Профспілки працівників освіти і                    

адміністрації  Олександр ЛОНЧАК     науки України     Ніна ДУБОВИК

 



© 2014 Профспілка працівників освіти і науки