Дні обкому Профспілки в Київському районі

 15.02.16


 

12 лютого цього року в рамках Днів обкому Профспілки в профспілкових організаціях навчальних закладів відбулися зустрічі представників апарату обкому з трудовими колективами інтернатів №88 та 97 Київського району м.Одеси. 
Заступник голови обласної організації Профспілки Любов Корнійчук розповіла спілчанам про діяльність обласної організації Профспілки, дії, спрямовані на захист соціально-економічних прав освітян, а, власне, боротьбу за виплату надбавок, проведення індексації заробітної плати, надання пільг членам Профспілки при оздоровленні. Поінформувала Л.Корнійчук також і про роботу галузевої Профспілки над проектом закону «Про освіту», зокрема збір підписів освітян проти прийняття тої версії закону, яка б суттєво звузила соціально-економічні гарантії працівників освіти.

 Всі бажаючі могли індивідуально проконсультуватися з питань, які їх хвилюють. В основному спілчани цікавилися питаннями пенсійного забезпечення та трудового законодавства.

На зустрічі працівники інтернатів висловили прохання посприяти захисту мережі інтернатних закладів в Одеській області від ліквідації, оскільки дітям з вадами розвитку найкомфортніше навчатися в середовищі однокласників з такими ж особливими потребами. 

 

Служба зв’язків з громадськістю та ЗМІ

Одеського обкому Профспілки працівників освіти і науки України 



© 2014 Профспілка працівників освіти і науки