Дитячий заклад оздоровлення та відпочинку «Знамя» чекає дітей освітян

 07.06.21


        Профспілкові органи  Одеської обласної організації Профспілки проводять організаційно-фінансову роботу щодо забезпечення оздоровлення та відпочинку дітей працівників освіти влітку цього року в  таборах, що розташовані в Одесі та області.

Дитячий заклад оздоровлення та відпочинку «Знамя» Одеської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України прийматиме дітей протягом трьох оздоровчих змін:

         І зміна –   19.06 – 02.07.

        ІІ зміна –  05.07 – 18.07.

        ІІІ зміна - 21.07 – 03.08.

         Вартість путівки на 14 днів до ДЗОВ «Знамя» - 6200 гривень. Проте для дітей членів Профспілки, які перебувають на обліку в організаційних ланках Одеської обласної організації Профспілки, встановлюється доплата з бюджету Одеської ОО ППОНУ в розмірі 1300 гривень, отже, для дітей спілчан одна путівка коштуватиме 4900 грн.

        Також доплати передбачені для районних таборів — «Ювілейний» Арцизької територіальної громади, «Зорька» Татарбунарської ОТГ, «Сонячний» Саратської територіальної громади, «Глобус» Саф'янівської сільської ради, «Буревісник» Тарутинської територіальної громади. Розмір доплати на одну путівку – 1000 гривень.

Чекаємо заявки!

Служба зв’язків з громадськістю та ЗМІ

Одеської обласної організації Профспілки

працівників освіти і науки України



© 2014 Профспілка працівників освіти і науки