Будинок профспілок відстояли!

 02.12.15


1 грудня 2015 року відбулося чергове засідання суду по справі приналежності будівлі Одеського будинку профспілок. Біля Господарського суду Одеської області зібрався мітинг за участі спілчан, профактивістів та керівників обласних організацій профспілок, в якому взяв участь і актив Одеської обласної організації Профспілки. Були присутні також й численні представники телевізійних та Інтернет-ЗМІ.

Відкрив мітинг голова Федерації профспілок Одеської області В’ячеслав Буратинський, який навів конкретні аргументи, чому будівля на Куликовому полі є законною власністю профспілок області, оскільки була куплена за профспілкові кошти, а право на неї було офіційно перереєстроване в 2002 році. 

В.Буратинський підкреслив, що останнім часом в країні, коли погіршується економічна ситуація, профспілки активно захищають інтереси трудящих, і тому їх активна громадська позиція багатьом не до вподоби. Спроби відібрати законну власність у профспілок – один з проявів тиску на них та їх діяльність.

Виступаючі висловлювали переконаність у тому, що закон буде на стороні профспілок. Так і сталося: за рішенням суду позов обласної прокуратури відхилено, а Будинок профспілок визнано власністю профспілок Одеської області.

 

Одеський обласний комітет Профспілки висловлює щиру вдячність всім членам та активістам обласної організації Профспілки за підтримку в мітингах на захист нашого спільного майна. В єдності – наша сила!

 

Служба зв’язків з громадськістю та ЗМІ

Одеського обласного комітету Профспілки працівників освіти і науки України



© 2014 Профспілка працівників освіти і науки