08 грудня 2023 року комітетом Одеської обласної організації Профспілки в онлайн-режимі проведено низку заходів, спрямованих на покращення діяльності профспілкових органів територіальних організацій Профспілки.

 12.12.23


До учасників заходів звернулася голова Одеської обласної організації Профспілки Любов Корнійчук, яка наголосила на двох важливих моментах у роботі кожного профспілковця: це здійснення постійного громадського контролю за виплатою заробітної плати, а також   інформування спілчан про роботу Профспілки шляхом щорічного звітування.

У рамках профспілкового навчання обговорювали питання «Інструменти підвищення ефективності роботи профспілкового лідера в сучасних умовах», спікером виступила заступниця голови Одеської ОО ППОНУ Оксана Пушнова. Вона наголосила на таких ділових якостях лідера, як: компетентність, небайдужість, справедливість та активність, — а також навела конкретні приклади своєї роботи як голови Овідіопольської об’єднаної організації Профспілки.

  На засіданні секції освіти власним досвідом роботи з актуальних питань щодо соціально-економічного захисту працівників закладів освіти, комунікації з керівництвом 5 територіальних громад поділилася голова секції, голова Болградської об’єднаної організації Профспілки Юлія Фощан.

    В обговоренні винесених на розгляд питань взяли участь голова Савранської селищної організації Профспілки Наталя Курачихіна та голова Іванівської об’єднаної організації Тетяна Панасюк.

    Після закінчення засідання секції освіти відбулася нарада голів територіальних організацій Профспілки, на якій вони отримали від працівників виконавчого апарату роз’яснення та рекомендації щодо правильності складання статистичної та фінансової звітності, заповнення форм підсумкового моніторингу ступеня виконання у 2023 році норм законів та колективних договорів, надання інформації щодо оздоровлення членів Профспілки.

Служба зав’язків із громадськістю та ЗМІ Одеської обласної організації Профспілки

 



© 2014 Профспілка працівників освіти і науки